KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Cubot Quest Lite kuponok és akciók

Cubot Quest Lite leírás

Korábban a strapatelefonok világában elképzelhetetlen volt a vékony kivitel, és bár a Cubot Quest Lite a 8,8 mm-es kialakításával nem fog karcsúsági rekordokat dönteni, azért mégis kézre állóbb lesz, mint sok más modell a termékkategórián belül. A kicsit légiesebb formaterv szerencsére egyáltalán nem ment az ellenállóképesség rovására, a mobil mindent kibír, amit egy ilyen okostelefonnak ki kell bírnia. A Cubot Quest Lite autószerelők, kőművesek, villanyászok, kemény túrázók, és a zord körülmények között élők számára lehet kiváló választás, illetve bárkinek, aki szereti a karakteres, férfias dizájnú mobilokat.

A telefon háza és külső borítása pokolian ellenálló polikarbonátból készült, ami nem mellesleg IP68 besorolást kapott a megfelelő szervektől. A készülék jól bírja a vizet, a port, fittyet hány a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak, és úgy általában véve elég nehéz jobblétre szenderíteni. A képernyő nem a pixelsűrűségével fogja belopni magát a rajongók szívébe, az viszont dicséretes, hogy a képátló mindössze 5 inch, hiszen sokan szeretnének valamilyen kompaktabb mobilt, nem mindenki szereti a phableteket. A megjelenítő HD felbontású és hagyományos, szélesvásznú kialakítással rendelkezik, 294 ppi még egészen tűrhető, még ha nem is kiemelkedő. Szerencsére IPS LCD kijelzőről van szó, így a betekintési szögekkel és a színekkel nem lesz gond.
.
A Cubot Quest Lite szíve egy négymagos MediaTek Helio A22 chipset, ami 2 GHz-es órajelen pörög, a mérnökök és a gyártó munkatársai 3 GB RAM-ot, valamint 32 GB belső tárhelyet szereltek mellé. A telefon bővíthető, azonban mint sok duál SIM támogatásal bíró okostelefon, ez a modell is hibrid foglalatot kapott. Vagy plusz SIM, vagy plusz micro SD kártya, a kettő együtt sajnos nem lehetséges. A Quest Lite belsejében olyan LTE modem rejtőzik, ami simán csatlakozik a B20 frekvenciára, ami nekünk vidéki magyaroknak lesz nagyon jó hír, mivel így tudjuk használni a gyors mobilinternetet a nagyobb városokon kívül is. Vezeték nélküli kapcsolatok terén a készülék mindössze az elvárható minimumot hozza, korrekt alapszintű WiFi és GPS képességekre lehet számítani. Az NFC chip sajnos a testvérmodellel ellentétben felejtős. A biometrikus azonosítás lehetősége szerencsére nem tűnt el, ujjlenyomat-olvasó és arcfelismerés alapján ismeri fel a gazdáját az okostelefon.

A mobillal nyilván nem világszínvonalon, de azért lehet fényképeket készíteni, erről a hátlapon lévő 13, valamint 2 megapixeles kamera igyekszik gondoskodni. A frontoldalra egy 8 megapixeles képrögzítő apparátus került, nem valami eget rengető, de Skype hívásokhoz és önarcképek készítéséhez bőven jó lesz. Tekintve az árát, egyáltalán nem lehet a mobilt megszólni ezekért a kamerákért, egyébként ha ügyes az ember, simán csinálhat néhány jobban sikerült fotót.

Az ismertető végére maradt az akkumulátor és az operációs rendszer bemutatása. Az aksi egy 3000 mAh kapacitású, Li-Ion technológiával készült telep, melynek cseréje otthoni körülmények között lehetetlen, az ilyesmit minden esetben bízzuk  szakemberre. A Cubot Quest Lite gyárilag Android 9.0 Pie operációs rendszert futtat, ez a disztribúció jelen sorok írásakor az aktuális zöld robotos rendszernek számított, és vélhetően még évekig el lehet majd vele boldogulni, akkor is, ha netán nem kap új főverziót a mobil.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Poptel P60

Poptel P60

A Poptel P60 egy középkategóriás hardverrel ellátott, masszív strapabíró okostelefon, amiben szinte semmi nem képes kárt...

Tovább
Mobilok
Poco F2 Pro

Poco F2 Pro

A Poco F2 Pro 2020 májusában debütált, ha valaki esetleg nem tudnál akkor ez a márka...

Tovább
Mobilok
Xiaomi Redmi 7A

Xiaomi Redmi 7A

A Xiaomi igyekszik a legtöbb felhasználónak olyan készüléket tervezni, ami az igényeinek megfelelő, nem kivétel ez...

Tovább