KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Cubot P30 kuponok és akciók

Cubot P30 leírás

2019 nyarának végén a Cubot bemutatott 3 vadonatúj középkategóriás okostelefont, melyek esetében a fényképezésre helyezték a hangsúlyt a fejlesztőmérnökök. Bár tagadhatatlanul az X20 Pro volt annak a szériának a királya, a többi modellnek sem volt miért szégyenkeznie, hiszen megkapták ugyanazt a remek kijelzőt, a kiváló kamerákat, és a korrekt méretű akkumulátort. A Cubot P30 egyike ezeknek a készülékeknek, melyet bárkinek tudunk ajánlani, akinek nincs szüksége durva hardverrel felszerelt mobilra, de azért alkalomadtán szeretne igényes fotókat készíteni.

A telefon képernyője alkalmas egykezes használatra, de tartalomfogyasztásra is, a 6,3 colos megjelenítő Full HD+ felbontással hozza a nívót, amit manapság már mindenki elvár, még egy olcsóbb okostelefontól is. A képernyő magasított kialakítással rendelkezik, így nyilván muszáj lesz együttélni egy szenzorszigettel, ám ebben az esetben egy esőcsepp formájú konstrukcióról van szó, ami még bőven az elviselhető kategóriában fut. 

A képernyő mögött nem az évtized hardvere dolgozik, viszont panasszal sem lehet illetni a középkategóriában már többször sikerrel alkalmazott MediaTek Helio P23 lapkát, amire egy átlagos halandó szeretné használni a telefont, azt ez a chipset bőven lehetővé fogja tenni. A nyolcmagos processzor mellett 4 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely jutott a mobil belsejébe, a háttértár persze bővíthető. A készüléknek nincs kifogása a hazai telekommunikációs frekvenciákkal szemben, ismeri is őket, és képes rájuk csatlakozni. 

A gyártó nagyon sok energiát fordított arra, hogy a készülékein lévő kamerák egy magasabb szintre emelkedjenek. A triász mindegyik tagjának a hátoldalán Sony IMX486 érzékelő tölti be az elsődleges szenzor szerepét, a 12 megapixeles egység fázisdetekciós autofókusszal rendelkezik. A fő szenzor mellett egy szintén Sony gyártmányú, elképesztően magas felbontású mélységérzékelő foglal helyet, ami 20 megapixeles élességgel működik, végül de nem utolsósorban ejtsünk szót a 8 megapixeles, ultraszéles látószögű modulról is, ami 125 fokban pásztázza környezetét. Nyilván léteznek jóval komolyabb kamerakészletek az okostelefonos világban, ám már itt tetten érhető a gyártó fejlődése, és ezekkel a képrögzítő egységekkel is színvonalas fényképek készíthetőek, előképzettség, és különösebb ügyesség nélkül is. A front oldalon 13 megapixeles kamera teljesít szolgálatot, egy ilyen apparátussal már kellően igényes önarcképek alkothatóak, és ha netalán indítunk egy Skype hívást, valószínűleg meg fognak ismerni bennünket a másik oldalon.

A Cubot P30 leírásában mindenképpen szót kell ejteni a nagyon korrekt kapacitással rendelkező akkumulátorról, ami jelen esetben 4000 mAh-s, egy ekkora teleppel már remek üzemidő préselhető ki a mobilból. A szoftveres oldalt Android 9 Pie operációs rendszer reprezentálja, melyet a gyártó nem terhelt előretelepített alkalmazásokkal, sem kéretlen funkciókkal, egy szinte teljesen gyári felület fogad minket, pont úgy, ahogyan a Google megálmodta. 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Cubot X18 Plus

Cubot X18 Plus

A Cubot X18 Plus a válasz arra a kérdésre, milyen lenne egy közép-felsőkategóriás okostelefon megfizethető árcédulával,...

Tovább
Mobilok
Poco X3 NFC

Poco X3 NFC

A kínai Xiaomi alá tartozó Poco brand 2020 szeptemberében egy újabb középkategóriás bajnokkal jelentkezett, ami a...

Tovább
Mobilok
OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro

A OnePlus 7 Pro 2019 egyik, ha nem a legizgalmasabb okostelefonja, és talán a legjobbak között...

Tovább