KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Corn WB05 kuponok és akciók

Corn WB05 leírás

A Corn WB05 okosóra rendkívül kedvező áron kínál Bluetooth hívást, organikus kijelzőt, ötödik generációs Bluetooth modemet, és vezeték nélküli töltést, szóval a szokásos mágneses kábel helyett mindössze egy vezeték nélküli padra van szükségünk. Ami még hab a képzeletbeli tortán a vízálló külső burkolat, a számos sport üzemmód, és a kiváló, akár 90 napos üzemidő.

Külső 

Az okosóra külső borítása fémhatású, és ahogyan a bevezetőben is említettük IP67 minősítésnek megfelelően ellenáll a víznek és a pornak, amelyek így nem tehetnek kárt a készülék belsejében dolgozó apró alkatrészekben. Ami a készülék dimenzióit illeti egy 42 x 12,8 mm-es, kerek kialakítású házzal van dolgunk, ami mérlegre helyezve nagyjából 51 grammot nyom. Az óra szíját cserélhetjük, anyaga szilikon, méreteit tekintve pedig egy 220 x 20 mm-es megoldás áll rendelkezésre. A Corn WB05 egyik legszebb része a képernyő, hiszen az 1,2 colos kijelző gyártásakor AMOLED panelre esett a kínai vállalat választása, ami gyönyörű színeket, és szinte határtalan betekintési szögeket biztosít. A kijelző felbontása 390 x 390 pixel. Az okosóra által futtatott egyedi operációs rendszer lehetővé teszi a számlapok cseréjét, alapból összesen 15 különböző verzióból lehet választani.

Funkciók

A Corn WB05 okosóra lelke egy NRC52840 chip, amely mellett egy Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, ami a korábbi generációkhoz képest sokkal kedvezőbb energiafogyasztást, stabilabb vezeték nélküli összeköttetést, és némileg megnövelt hatótávot jelent. Amennyiben fontos számodra az aktív élet és a testmozgás, jó választás lesz a készülék, mivel többek között rendelkezik pulzusmérő, lépésszámláló, alvásmonitorozás funkciókkal, felkínál a felhasználó részére 8 különböző sport üzemmódot, számolja a kalóriákat, és figyelmeztet ha már túl régóta nem mozdultunk meg. Persze az óra akkor képes tudása legjavát nyújtani ha párosítjuk egy okostelefonnal vagy egy táblagéppel, ilyenkor érdemes használni a WiiWatch2 elnevezésű alkalmazást, amely szinkronizálja az óra által mért adatokat, illetve minden fontosabb információt. Ha megtörtént az összeköttetés egy másik eszközzel, az óra jelzi az értesítéseket, a bejövő hívásokat, szöveges üzeneteket, és mivel a készülék kapott saját hangszórót és mikrofont, azokat a bizonyos hanghívásokat fogadni is tudjuk. A készülék nem igazán válogatós, bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató masinával képes együttműködni, feltéve, hogy nem valami 5 évvel ezelőtti rendszerverziót futtat. A fentieken túlmenően a szokásos dolgokat kapjuk: ébresztés, párosított készülék multimédia lejátszójának és kamerájának vezérlése, naptár, időjárás információk satöbbi. 

Akkumulátor

A Corn WB05 okosóra belsejébe egy 340 mAh kapacitású akkumulátort szereltek, a gyártó állítása szerint ez képes akár 90 napos készenléti időre egyetlen feltöltéssel, de átlagos, normál használattal sem lehetetlen az akár 30 napos működés. Nagyon kényelmes, hogy a szokásos mágneses kábel helyett töltésre használhatunk vezeték nélküli indukciós padokat, így egyrészt nem kell aggódni a vezeték elvesztése miatt sem, másfelől pedig szinte bárhol és bármikor fel tudjuk tölteni a készüléket. A folyamat nagyjából másfél, maximum két órát igényel.

Specifikációk:

Kijelző: 1,2 colos AMOLED 390 x 390
Processzor: NRC52840 
Memória: 256K
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: IP67
Szíj: Szilikon, cserélhető
Bluetooth: 5.0 (BK3266)
Wi-Fi: Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Van
Hangszóró: Van
Akkumulátor: 340 mAh
Üzemidő: 90 napos készenléti idő, 30 nap normál használattal
Töltés: Qi töltés ( vezeték nélküli)
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek: 42 x 12,8 mm
Tömeg: 51 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Kospet Probe

Kospet Probe

A Kospet Probe egyike az olcsóbb okosóráknak, amelyek az alacsony ár ellenére egészen komoly funkcionalitást biztosítanak,...

Tovább
Okosórák
NO. 1 DT36 okosóra

NO. 1 DT36 okosóra

A NO. 1 DT36 okosóra rendkívül kedvező vételára ellenére Bluetooth hanghívást, nagy méretű és felbontású képernyőt,...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Amazfit Neo

Xiaomi Amazfit Neo

Az Amazfit Neo okosóra retró külalakkal, de nagyon is modern funkciókkal igyekszik belopni magát a felhasználók...

Tovább