KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Corn WB05 kuponok és akciók

Corn WB05 leírás

A Corn WB05 okosóra rendkívül kedvező áron kínál Bluetooth hívást, organikus kijelzőt, ötödik generációs Bluetooth modemet, és vezeték nélküli töltést, szóval a szokásos mágneses kábel helyett mindössze egy vezeték nélküli padra van szükségünk. Ami még hab a képzeletbeli tortán a vízálló külső burkolat, a számos sport üzemmód, és a kiváló, akár 90 napos üzemidő.

Külső 

Az okosóra külső borítása fémhatású, és ahogyan a bevezetőben is említettük IP67 minősítésnek megfelelően ellenáll a víznek és a pornak, amelyek így nem tehetnek kárt a készülék belsejében dolgozó apró alkatrészekben. Ami a készülék dimenzióit illeti egy 42 x 12,8 mm-es, kerek kialakítású házzal van dolgunk, ami mérlegre helyezve nagyjából 51 grammot nyom. Az óra szíját cserélhetjük, anyaga szilikon, méreteit tekintve pedig egy 220 x 20 mm-es megoldás áll rendelkezésre. A Corn WB05 egyik legszebb része a képernyő, hiszen az 1,2 colos kijelző gyártásakor AMOLED panelre esett a kínai vállalat választása, ami gyönyörű színeket, és szinte határtalan betekintési szögeket biztosít. A kijelző felbontása 390 x 390 pixel. Az okosóra által futtatott egyedi operációs rendszer lehetővé teszi a számlapok cseréjét, alapból összesen 15 különböző verzióból lehet választani.

Funkciók

A Corn WB05 okosóra lelke egy NRC52840 chip, amely mellett egy Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, ami a korábbi generációkhoz képest sokkal kedvezőbb energiafogyasztást, stabilabb vezeték nélküli összeköttetést, és némileg megnövelt hatótávot jelent. Amennyiben fontos számodra az aktív élet és a testmozgás, jó választás lesz a készülék, mivel többek között rendelkezik pulzusmérő, lépésszámláló, alvásmonitorozás funkciókkal, felkínál a felhasználó részére 8 különböző sport üzemmódot, számolja a kalóriákat, és figyelmeztet ha már túl régóta nem mozdultunk meg. Persze az óra akkor képes tudása legjavát nyújtani ha párosítjuk egy okostelefonnal vagy egy táblagéppel, ilyenkor érdemes használni a WiiWatch2 elnevezésű alkalmazást, amely szinkronizálja az óra által mért adatokat, illetve minden fontosabb információt. Ha megtörtént az összeköttetés egy másik eszközzel, az óra jelzi az értesítéseket, a bejövő hívásokat, szöveges üzeneteket, és mivel a készülék kapott saját hangszórót és mikrofont, azokat a bizonyos hanghívásokat fogadni is tudjuk. A készülék nem igazán válogatós, bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató masinával képes együttműködni, feltéve, hogy nem valami 5 évvel ezelőtti rendszerverziót futtat. A fentieken túlmenően a szokásos dolgokat kapjuk: ébresztés, párosított készülék multimédia lejátszójának és kamerájának vezérlése, naptár, időjárás információk satöbbi. 

Akkumulátor

A Corn WB05 okosóra belsejébe egy 340 mAh kapacitású akkumulátort szereltek, a gyártó állítása szerint ez képes akár 90 napos készenléti időre egyetlen feltöltéssel, de átlagos, normál használattal sem lehetetlen az akár 30 napos működés. Nagyon kényelmes, hogy a szokásos mágneses kábel helyett töltésre használhatunk vezeték nélküli indukciós padokat, így egyrészt nem kell aggódni a vezeték elvesztése miatt sem, másfelől pedig szinte bárhol és bármikor fel tudjuk tölteni a készüléket. A folyamat nagyjából másfél, maximum két órát igényel.

Specifikációk:

Kijelző: 1,2 colos AMOLED 390 x 390
Processzor: NRC52840 
Memória: 256K
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: IP67
Szíj: Szilikon, cserélhető
Bluetooth: 5.0 (BK3266)
Wi-Fi: Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Van
Hangszóró: Van
Akkumulátor: 340 mAh
Üzemidő: 90 napos készenléti idő, 30 nap normál használattal
Töltés: Qi töltés ( vezeték nélküli)
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek: 42 x 12,8 mm
Tömeg: 51 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Zeblaze GTR okosóra

Zeblaze GTR okosóra

A Zeblaze GTR okosóra messze nem egy eredeti koncepció alapján született, már a neve is erőteljesen...

Tovább
Okosórák
Zeblaze Vibe 3

Zeblaze Vibe 3

Az olcsó kütyük birodalmában valószínűleg előkelő rangot birtokolhat a Zeblaze Vibe 3, hiszen a vételára még...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Amazfit GTR

Xiaomi Amazfit GTR

Nem valami egyszerű, bár nem is lehetetlen gyönyörű, funkciókban gazdag, és brutális üzemidejű okosórát létrehozni de...

Tovább