KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-AT2 kuponok és akciók

BlitzWolf BW-AT2 leírás

A BlitzWolf BW-AT2 okosóra egy fiatalos, sportos készülék, ami szinte kihagyhatatlan ajánlat azoknak, aki aktív életet élnek, vagy szeretnének élni. Az óra egész napos pulzusmérést, vízálló burkolatot, IPS képernyőt, és kiváló üzemidőt kínál, így mindenképpen érdemes vele megismerkedni közelebbről. 

Külső 

Az okosóra kerek kialakítást kapott, így némileg közelebb áll a hagyományos időmérő eszközökhöz, maga az óra fémből és műanyagból készült, így nem kell aggódni amiatt, hogy hamar megeszi az idő vasfoga. Ráadásul ellátták olyan védelemmel is, ami megfelel az IP68 minősítésnek, tehát por és víz nem tehet kárt a készülék belsejében dolgozó finom elektronikában. A BlitzWolf BW-AT2 tömege 55 gramm, ami pedig a méreteit illeti ez egy 52 x 12 mm-es dimenziókkal rendelkező konstrukció. Az okosóra vezérlése történhet az érintésérzékeny kijelző valamint valódi fizikai gombok révén egyaránt. A szíj 22 mm-es, anyaga TPU műanyag, természetesen bármikor cserélhetjük. 

Kijelző 

Az okosóra képernyője 1,3 colos képátlóval rendelkezik, az összeszerelés során IPS LCD technológiát használt a gyártó, amelynek hála kiváló betekintési szögekre és élénk színekre lehet számítani. A panelen összesen 240 x 240 képpont sorakozik, így a képélességre sem lehet majd panaszunk. Mindenképp érdemes megemlíteni, hogy cserélhető és testreszabható számlapok közül választhatunk, így az óra mindig alkalmazkodik az éppen aktuális hangulathoz vagy felhasználási környezethez.

Funkciók

A BlitzWolf BW-AT2 okosóra belsejében Bluetooth technológia teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően az okosóra képes bármilyen Android 4.4 vagy iOS 8.0 operációs rendszert futtató eszközzel stabil vezeték nélküli összeköttetést kiépíteni. Mihelyt létrejött a vezeték nélküli kapcsolat jelzést fogunk kapni az alkalmazások értesítéseiről, a bejövő hívásokról, szöveges üzenetekről, illetve lehetőségünk lesz távirányítani a párosított eszköz kameráját és multimédia lejátszóját. A sporttal és aktivitással kapcsolatos funkciók között megtalálható a bevezetőben említett 24 órás pulzusmérést, lehetőségünk van a vérnyomás megközelítő kalkulálására, a technológia révén lehetséges a véroxigénszint mérés, valamint az alvási minőség monitorozása. Az okosóra által gyűjtött adatokat a Dafit alkalmazás segítségével tudjuk szinkronizálni a párosított eszközzel. A BlitzWolf BW-AT2 összesen 8 sport üzemmódot kínál, amelyekkel még hatékonyabbá tehető az általunk végzett testmozgás. A készülék még arra is emlékeztet, ha érdemes folyadékot magunkhoz venni, vagy ideje lenne mozogni egy keveset. Az óra menüje egy beépített játékot is tartalmaz, ami kiváló unaloműző lehet. Időjárás információ, ébresztőóra, naptár, stopper - mondanunk sem kell, hogy ezek szintén részét képezik az elérhető lehetőségek tárának.

Üzemidő

A BlitzWolf BW-AT2 okosóra belsejében egy 400 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek cseréje a felhasználó számára nem lehetséges, viszont kiváló üzemidőt biztosít. A telepnek köszönhetően lehetséges az akár 40 napos készenléti idő, normál felhasználás mellett pedig akár 15 nap működésre is számíthatunk. A készülék töltése a szokott módon, vagyis mágneses kábellel történik, a folyamat nagyjából 2 órát vesz igénybe. 

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 colos IPS 240 x 240
Processzor: 
Memória: 
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: IP68
Szíj: TPU, cserélhető
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 400 mAh
Üzemidő: 10-15 nap normál felhasználással
Töltés: Mágneses kábellel
Kompatibilitás: Android 4.4 vagy iOS 8.0 
Méretek: 52 x 12 mm
Tömeg: 55 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
NO. 1 F13 okosóra

NO. 1 F13 okosóra

A NO. 1 F13 egy olyan okosóra, amelynek tervezésekor két elsődleges szempont vezérelte a mérnököket, az...

Tovább
Okosórák
Ticwris Max

Ticwris Max

A Ticwris Max külsőre és rengeteg egyéb szempontból hasonlít egy okosórára, de igazából ez a készülék...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Amazfit Neo

Xiaomi Amazfit Neo

Az Amazfit Neo okosóra retró külalakkal, de nagyon is modern funkciókkal igyekszik belopni magát a felhasználók...

Tovább