KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Az elsők között hozhat 5G-s mobilt Európába a OnePlus

2019-02-16
Az elsők között hozhat 5G-s mobilt Európába a OnePlus

Idén érkeznek meg az első 5G-st telefonok, és bár az új generációs hálózatok még nincsenek készen, ez nem akadályozza meg a gyártókat abban, hogy versenyt fussanak az elsőségért.

A OnePlus a hírek szerint elhozza egy 5G-s telefon frototípusát a nemsokára megrendezésre kerülő MWC expóra, ahol demonstrálni is fogják, hogy milyen előnyökkel jár az újfajta hálózatok elképesztő sebessége. A mobilban természetesen a Snapdragon 855 SoC teljesít majd szolgálatot, abból is a fejlettebb verzió, ami már az X50-es 5G modemmel jön.

A szóban forgó készülék talán a OnePlus 7 lesz, de a hivatalos bemutatója csak később, valamikor tavasszal várható. Addig lesznek már más 5G-s telefonok, de azonokat csak nagyon kevés régióban lehet majd ténylegesen megvásárolni. A OnePlus készüléke azonban szélesebb körben is elérhető lesz majd, és a gyártó tervez szerint elsőként ők árulnak majd 5G-s okostelefon Európában.

További híreink
Vám és áfa fizetési tudnivalók kínai rendeléseknél
2019-09-08

Vám és áfa fizetési tudnivalók kínai rendeléseknél

Ha az érdekel, hogy mikor kell áfát vagy vámot fizetni külföldi rendelés esetén, és hogyan működik a vámolás, akkor ez az írás neked szól! Tovább

Vámmentes rendelési módok Kínából
2019-09-04

Vámmentes rendelési módok Kínából

Így rendelj vámmentesen Kínából, illetve kínai webáruházakból. Íme az összes lehetőség, és minden fontos tudnivaló! Tovább