KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Az elsők között hozhat 5G-s mobilt Európába a OnePlus

2019-02-16
Az elsők között hozhat 5G-s mobilt Európába a OnePlus

Idén érkeznek meg az első 5G-st telefonok, és bár az új generációs hálózatok még nincsenek készen, ez nem akadályozza meg a gyártókat abban, hogy versenyt fussanak az elsőségért.

A OnePlus a hírek szerint elhozza egy 5G-s telefon frototípusát a nemsokára megrendezésre kerülő MWC expóra, ahol demonstrálni is fogják, hogy milyen előnyökkel jár az újfajta hálózatok elképesztő sebessége. A mobilban természetesen a Snapdragon 855 SoC teljesít majd szolgálatot, abból is a fejlettebb verzió, ami már az X50-es 5G modemmel jön.

A szóban forgó készülék talán a OnePlus 7 lesz, de a hivatalos bemutatója csak később, valamikor tavasszal várható. Addig lesznek már más 5G-s telefonok, de azonokat csak nagyon kevés régióban lehet majd ténylegesen megvásárolni. A OnePlus készüléke azonban szélesebb körben is elérhető lesz majd, és a gyártó tervez szerint elsőként ők árulnak majd 5G-s okostelefon Európában.

További híreink
Új vám és áfa szabályok 2021. július 1-től a kínai rendeléseknél
2021-04-21

Új vám és áfa szabályok 2021. július 1-től a kínai rendeléseknél

Idén megváltoznak a vámolási szabályok az EU-n kívülről (pl. Kínából) rendelt csomagok esetében, megszűnik az olcsóbb termékek vámmentessége. Az új szabályok 2021. július 1-től lépnek érvénybe. Tovább

Koncepció képeken a Xiaomi Mi MIX 4
2021-02-18

Koncepció képeken a Xiaomi Mi MIX 4

Idén érkezik a Xiaomi Mi MIX 4, és bár a telefon végleges dizájnja még nem ismert, tudunk mutatni pár látványos koncepció képet. Tovább