KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Alldocube X Game kuponok és akciók

Alldocube X Game leírás

Az Alldocube X Game táblagép középkategóriás, de versenyképes hardverrel rendelkezik, amelynek köszönhetően kiváló partnerünk lehet akár szórakozásról, akár produktivitásról, játékról vagy multimédiáról legyen szó. A jövendőbeli tulajdonost igényes megjelenítővel, naprakész, Android 11 operációs rendszerrel, valamint LTE modemmel kiegészített készülék fogja szolgálni.

Külső

Habár egy abszolút megfizethető eszközről van szó, a külső borítás anyagának kiválasztásakor nem spóroltak, ennek megfelelően a hátlap fémből készült. A táblagépet 530 grammot nyom, a dimenziói pedig 246 x 172 x 7,95 mm-esek

Kijelző

Egy táblagép esetében a legfontosabb hardveres komponens nyilván a megjelenítő, ami jelen esetben egy 10,5 hüvelykes, 1920 x 1280 pixelt hadrendbe állító, IPS panel. Az IPS technológiának köszönhetően korrekt betekintési szögekre és kellően élénk színekre lehet számítani, ez még az olcsóbb panelek esetében is érvényes. Akármi jobb, mint egy sima TFT. Ezzel még nincs vége, mivel a megjelenítő képes 4096 különböző nyomásszintet is megkülönböztetni, így ha a birtokunkban van a külön beszerezhető érintőtoll, a táblagép alkalmassá válik grafikai és egyéb produktív munkák végrehajtására. Nem is rossz, egy alig 70 ezer forintos tablettől. 

Hardver

Az Alldocube X Game belsejében MediaTek Helio P90 lapkakészlet teljesít szolgálatot. A chipset részét képezi egy 8 magos processzor, egy PowerVR GM 9446 grafikus vezérlő, az operatív memória kapacitása 8 GB, míg a belső tárhely 128 GB-os, és nem mellesleg bővíthető is. Adatkapcsolati téren elkényeztet bennünket a szerkezet, amely Bluetooth 5.2, kétsávos Wi-Fi mellett még egy B20 hálózatokat is támogató 4G modemet is felkínál, a GLONASS, GPS, Galileo és BeiDou műholdakat támogató navigációs rendszerről nem is beszélve.

Kamerák

Az Alldocube X Game kamerák tekintetében hozza a kötelezőket, a hátoldalon egy 8 megapixeles érzékelő található, az előlapra pedig egy 5 megapixeles szenzor jutott. Ezek a modulok nem fogják megváltani a világot, de ha nagyon gyorsan el kell csípni a pillanatot, és csak ez a tablet van kéznél, valószínűleg boldogulni fogunk.

Akkumulátor

A táblagép komponensei egy 7500 mAh kapacitású, házilag nem cserélhető, lítium-polimer akkumulátorból nyerik a működéshez szükséges energiát. Az elveszett elektronok pótlása egy USB-C csatlakozón keresztül történik, ráadásul a telep támogatja a 18 wattos Power Delivery szabványú gyorstöltést is. A hivatalos leírás szerint a készülék egyetlen feltöltéssel képes akár 14 órán keresztül is üzemelni.

Szoftver

Ismét jó hírrel tudunk szolgálni a stock Android rendszer híveinek, ugyanis az Alldocube X Game táblagép is egy teljesen módosításoktól mentes, gyári felülettel rendelkező Android 11 szoftvert futtat, már a legelső bekapcsolást követően. A táblagép belakása tehát nem a kéretlen szolgáltatások és alkalmazások eltávolításával fog kezdődni, ráadásul a menüben választható a magyar nyelv is.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Alldocube X GAME MediaTek P90 Octa Core 8GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.5 Inch Android 11 Tablet Google Certified Tovább BGHU1779 212.99 2022-03-01 3/31 CZ
Alldocube X GAME MediaTek P90 Octa Core 8GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.5 Inch Android 11 Tablet Google Certified Tovább BG7490ec 204.99 2022-03-24 3/31 10 CZ
Alldocube X GAME MediaTek P90 Octa Core 8GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.5 Inch Android 11 Tablet Google Certified Tovább BGHU1942 204.99 2022-03-30 4/11 CZ
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Tabletek
Teclast T30

Teclast T30

A Teclast T30 egy vérbeli középkategóriás táblagép, ami már komolyabb feladatok, illetve játék mellé is jó...

Tovább
Tabletek
Xiaomi Mi Pad 5 Pro

Xiaomi Mi Pad 5 Pro

2021-ben több éves kihagyást követően a Xiaomi visszatért a táblagépek piacára, hogy a koronavírus során az...

Tovább
Tabletek
Teclast P80 Pro

Teclast P80 Pro

A 2015-ös bemutatású Teclast P80 Pro manapság már inkább egy belépőszintű ajánlatként értelmezhető, habár amikor debütált...

Tovább