KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Alfawise S95 TV Box

Az Alfawise S95 egy középkategóriás hardverrel rendelkező, sokrétű felhasználási lehetőségekkel bíró mini PC, ami a régi, butácska, ám még mindig minőségi panellel ellátott TV készülékbe lehel némi új életet. A szerkezet belsejébe Armlogic lapkakészletet szereltek a hozzáértő kezek, a chipset alapesetben 1 GB RAM-mal, valamint 8 GB belső tárhellyel osztozik a szűkös helyen, viszont nekünk sokkal érdemesebb a 2 GB RAM-mal és 16 GB-os háttértárral szerelt változatot választani. Egyrészt mert így Android 7.1 Nougat operáció rendszer mellett tudunk majd tevékenykedni, másrészt így több helyünk marad. Bővítési opció van, Micro SD kártya révén, de a masina egy akár 4 TB kapacitású külső winchester adatait is képes hibátlanul olvasni.

Az Alfawise TV okosítója gond nélkül játssza a 4K felbontású mozikat, amelyek akár H.265 kódolásúak is lehetnek, viszont a maximum harminc képkocka fog megjelenni másodpercenként. Kapcsolódási lehetőségek terén széles a választék, a WiFi mellett kapunk HDMI kimenetet, Ethernet és AV csatlakozót, és a különböző képernyőtükrözési lehetőségek is támogatva vannak. NTSC, DLNA, és a Miracast használata nem okozhat problémát, ráadásul a Mali-450 GPU mellett Full HD minőségű videóhívásokat bonyolíthatunk, no és persze élvezhetjük a 3D-s játékokat is. Elobbihez szükséges valamilyen külső kamera, mivel az sajnos nem került az Alfawise S95-re.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Mecool KM3

Mecool KM3

A Mecool KM3 TV-okosító egyike a legjobb középkategóriás ajánlatoknak, amelyeket TV-box kategóriában kapni lehet. A készülék...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
X96 Mini TV Box

X96 Mini TV Box

Az X96 Mini egy aprócska számítógép, amellyel új funkciókkal vértezhető fel a már meglévő, ám esetleg...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink GT-King Pro

Beelink GT-King Pro

Ha létezik prémium kategória a TV-okosítók világában, akkor a Beelink GT-King Pro mindenképpen közéjük tartozik. A...

Tovább