KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Alfawise S95 TV Box kuponok és akciók

Alfawise S95 TV Box leírás

Az Alfawise S95 egy középkategóriás hardverrel rendelkező, sokrétű felhasználási lehetőségekkel bíró mini PC, ami a régi, butácska, ám még mindig minőségi panellel ellátott TV készülékbe lehel némi új életet. A szerkezet belsejébe Armlogic lapkakészletet szereltek a hozzáértő kezek, a chipset alapesetben 1 GB RAM-mal, valamint 8 GB belső tárhellyel osztozik a szűkös helyen, viszont nekünk sokkal érdemesebb a 2 GB RAM-mal és 16 GB-os háttértárral szerelt változatot választani. Egyrészt mert így Android 7.1 Nougat operáció rendszer mellett tudunk majd tevékenykedni, másrészt így több helyünk marad. Bővítési opció van, Micro SD kártya révén, de a masina egy akár 4 TB kapacitású külső winchester adatait is képes hibátlanul olvasni.

Az Alfawise TV okosítója gond nélkül játssza a 4K felbontású mozikat, amelyek akár H.265 kódolásúak is lehetnek, viszont a maximum harminc képkocka fog megjelenni másodpercenként. Kapcsolódási lehetőségek terén széles a választék, a WiFi mellett kapunk HDMI kimenetet, Ethernet és AV csatlakozót, és a különböző képernyőtükrözési lehetőségek is támogatva vannak. NTSC, DLNA, és a Miracast használata nem okozhat problémát, ráadásul a Mali-450 GPU mellett Full HD minőségű videóhívásokat bonyolíthatunk, no és persze élvezhetjük a 3D-s játékokat is. Elobbihez szükséges valamilyen külső kamera, mivel az sajnos nem került az Alfawise S95-re.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
H96 Max

H96 Max

A H96 Max egy kiváló opció arra, hogy a meglévő és vizuális megjelenítésben továbbra is remek...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Scishion V88

Scishion V88

A TV okosítás belépő szintjét jelképezi a Scishion V88, ami ugyan alsóházas hardvert kapott, mégis érdemes...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Mecool KM9 Pro 2020

Mecool KM9 Pro 2020

A Mecool KM9 Pro 2020-ban kapott egy újrakiadott verziót, ami némileg frissített hardverrel, de alapvetően ugyanazzal...

Tovább