KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Alfawise S95 TV Box kuponok és akciók

Alfawise S95 TV Box leírás

Az Alfawise S95 egy középkategóriás hardverrel rendelkező, sokrétű felhasználási lehetőségekkel bíró mini PC, ami a régi, butácska, ám még mindig minőségi panellel ellátott TV készülékbe lehel némi új életet. A szerkezet belsejébe Armlogic lapkakészletet szereltek a hozzáértő kezek, a chipset alapesetben 1 GB RAM-mal, valamint 8 GB belső tárhellyel osztozik a szűkös helyen, viszont nekünk sokkal érdemesebb a 2 GB RAM-mal és 16 GB-os háttértárral szerelt változatot választani. Egyrészt mert így Android 7.1 Nougat operáció rendszer mellett tudunk majd tevékenykedni, másrészt így több helyünk marad. Bővítési opció van, Micro SD kártya révén, de a masina egy akár 4 TB kapacitású külső winchester adatait is képes hibátlanul olvasni.

Az Alfawise TV okosítója gond nélkül játssza a 4K felbontású mozikat, amelyek akár H.265 kódolásúak is lehetnek, viszont a maximum harminc képkocka fog megjelenni másodpercenként. Kapcsolódási lehetőségek terén széles a választék, a WiFi mellett kapunk HDMI kimenetet, Ethernet és AV csatlakozót, és a különböző képernyőtükrözési lehetőségek is támogatva vannak. NTSC, DLNA, és a Miracast használata nem okozhat problémát, ráadásul a Mali-450 GPU mellett Full HD minőségű videóhívásokat bonyolíthatunk, no és persze élvezhetjük a 3D-s játékokat is. Elobbihez szükséges valamilyen külső kamera, mivel az sajnos nem került az Alfawise S95-re.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
X96 Mini TV Box

X96 Mini TV Box

Az X96 Mini egy aprócska számítógép, amellyel új funkciókkal vértezhető fel a már meglévő, ám esetleg...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Mecool M8S Pro L TV Box

Mecool M8S Pro L TV Box

A Mecool M8S Pro L egy valóban filléres áron futó TV okosító, amivel mégis rengeteg mindent...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink Kaby G5

Beelink Kaby G5

A Beelink Kaby G5 egy mini PC, ami az Intel NUC mintájára kifejezetten a gamer igények...

Tovább